Allmän tandvård

Först och sist är vi tandläkare. Vi lagar dina hål snabbt effektivt. Våra tandhygienister är professionella och uppdaterade på de senaste teknikerna.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder ett brett utbud av de bästa estetiska och kosmetiska tandvårdsbehandlingarna. Anlita oss för skalfasader och för professionellt utförda tandblekningar. Vi åtgärdar missfärgningar, mellanrum, ojämnheter, fula fyllningar, och mycket, mycket annat.

Förebyggande tandvård

Kanske är detta den viktigaste delen för din mun och dina tänder. Vårt Familjetandvård-program för familjer med barn 3-19 år ger flera fördelar. Många har idag uppmärksammat sambandet mellan tandlossning och hjärtbesvär samt diabetes och tandlossning. Därför är tandvård något man skall ta på allvar. En god relation till en tandläkare är en väg mot ett sundare liv.

Akut tandvård

När något händer som inte borde ha hänt, kan det kännas tryggt att snabbt få komma till en professionell tandläkare. Vi tar alltid hand om dig samma dag med en comfortbehandling som avhjälper obehaget du har. När det akuta är avhjälpt diskuterar vi en behandling som hjälper dig på lång sikt så att du slipper få nya akuta besvär. Du når oss alla vardagar på våra öppettider.

Specialbehandlingar

Med ett brett spektrum av specialkompetenser i vårt register, kan vi ombesörja även sällsynta och omfattande tand- och munhälsobehandlingar. Vi utför laserbehandlingartandreglering med Inman Aligner avancerad ortodonti och montering av tandimplantat. Studenter! Vi erbjuder studentundersökning med polering samt fyra röntgenbilder för 300 kr med erhållet tandvårdstöd.