Brilliant Smile i Göteborg

leendeBrilliant Smile har snabbt blivit en mycket populär blekningsmetod. Den är både skonsam och effektiv. Ett snabbt och säkert sätt att bleka tänder, helt enkelt. Här hos tandläkare Wedenmark vill vi gärna erbjuda våra kunder alla bra alternativ som finns på marknaden.

Brilliant Smile kombinerar två olika metoder: starkt och anpassat ljus samt blekmedel. Ljuset gör att man kan förkorta den tid som behövs för att uppnå det vita leendet. En legitimerad tandläkare kan använda en högre än normal koncentration av peroxid i gelén under en kortare behandlingstid. Genom att använda rätt ljus och gel kombination får vi också färre fall av sveda i tänderna.

En ett tillfälle behandling

Hela behandlingen utförs här hos oss vid ett och samma tillfälle. Först putsar vi tänderna, därefter lägger vi på skyddsfilm för att skydda tandköttet mot gelen. Sedan tillförs blekningsgelen, som är gjord av väteperoxid. Till sist belyser vi tänderna med en särskild plasmalampa. Totalt tar behandlingen ungefär två timmar.

Snabba resultat

Brilliant Smile på klinik är perfekt för dig som vill se resultat snabbt – du får i genomsnitt sju nyanser vitare efter ett behandlingstillfälle hos oss. Du kan uppnå samma resultat när du bleker tänderna hemma, men det tar något längre tid. Produkterna är EU-godkända och pH-neutrala. Du som kund kan vara helt trygg när du väljer att bleka tänderna med Brilliant Smile. Låter det som något för dig? Kontakta mig, så bokar vi en tid!

Tandläkare Martha Wedenmark vid dörren till tandläkarmottagning

Må Gott!

Martha Wedenmark, tandläkare

P.S. Du är väl med i Göteborgs mest leende Facebook-grupp, nämligen Tandläkare Wedenmark Gilla oss och få nyheter och specialerbjudanden om fina, vita tänder och annat trevligt. D.S.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar