Brilliant Smiles Whitening Strips är en god lösning

Brilliant Smiles Whitening Strips

leendeHela situationen med tandblekning är en djungel. Det finns hemmablekning och det finns blekningar hos tandläkaren. Hemmablekningar är inte mycket att ha. Och att gå till tandläkaren för blekning, ja – givetvis kan det ta emot. Nu finns ett mellanting: Brilliant Smiles Whitening Strips.
Enligt EU:s lagstiftning får kosmetiska tandblekningsprodukter som innehåller väteperoxid endast lämnas ut till konsument av en tandläkare. Tandläkaren undersöker patientens tänder för att utesluta karies och andra riskfaktorer innan blekningsbehandling inleds.

Billiga, farliga och värdelösa preparat på nätet

Det är inte svårt att hitta billiga, men olagliga tandblekningsprodukter på nätet. Med eller utan väteperoxid. Oseriösa aktörer erbjuder produkter som är helt värdelösa och lurar därmed kunderna. Andra produkter kan vara skadliga att använda. Tydligen väljer många att riskera sin munhälsa genom att köpa billig men olaglig tandblekning på nätet. Därför är känns det bra att kunna berätta om Brilliant Smiles Whitening strips. Det är ett prisvärt, säkert och effektivt alternativ.

Brilliant Smiles Whitening Strips är självgående

Brilliant Smiles Whitening Strips består av tunna genomskinliga plastremsor som placeras direkt på tandraden. De används i 1-2 timmar/dag under två veckor eller tills man är nöjd med resultatet. Remsan är näst intill osynlig och kan därför användas medan du gör annat. De flesta når önskat resultat redan efter en vecka. Brilliant Smiles Whitening strips används första gången av en tandläkare. Resten sköter patienten själv hemma. Behandlingen är smidig att utföra för patienten, men är samtidigt under överinseende från yrkespersonal – tandläkare.

Köp Brilliant Smiles Whitening Strips på nätet och ta dem till tandläkaren

Men det bästa av allt: Du kan faktiskt köpa den på nätet! När en kund köper ett Whitening Strips Kit på nätet – eller i butik – får man med sig intensivtandkräm som förbehandling, samt ett värdebevis. Med värdebevisets kommer en unik kod som registreras på Brilliant Smiles hemsida och kunden väljer närmsta tandläkare. Om det blir mig, Martha Wedenmark som du väljer, undersöker jag dig, informerar om behandlingen och lämnar ut tandblekningsstripsen. Du som kund avslutar sedan behandlingen på egen hand.
Tandläkare Martha Wedenmark vid dörren till tandläkarmottagning

Må Gott!

Martha Wedenmark, tandläkare

P.S.Du är alltid välkommen in på en konsultation om allt som gäller dina tänder. Jag kan tyvärr inte ge kostnadsförslag baserat på fotografier eller hörsägen. Jag behöver undersöka dig. Kontakta mig!  D.S.