Vitare tänder på dina villkor

beautiful woman

Färgerna är naturens leende och människans leende är för alltid förnknippat med färgen vit

Redan de gamla romarna blekte sina tänder. Att kunna le och ge sitt bästa leende är frihet. Ett leende gör alla glada, både oss själva och omgivningen. Med en tandblekning maximerar du den underbara tillgång som ditt leende är.

Även om du borstar tänderna flitigt, blir alla tänder missfärgade med åren. Mineraler lagras sakta men säkert in i tänderna.

Många vägar till vitare tänder

Inga tillåtna preparat på marknaden mäter sig med de preparat vi tandläkare använder. De starkaste och mest varaktiga blekningsmedlen har en hög peroxidhalt. Därför finns de bara hos tandläkare. Team Wedenmark använder Opalescence produkter. De bleker tänder på ett säkert och effektivt sätt, samtidigt som de förebygger karies och förbättrar tandemaljen.

Kvinna med vackra vita tänder efter tandblekning

Tandblekning hos tandläkare

Hos en tandläkare får du först en undersökning. Därför är blekning hos tandläkare den säkraste och bästa lösningen. Om du exempelvis har lagningar av dålig kvalitet, kan blekningen orsaka skada. Om du har ytliga missfärgningar, orsakade av födoämnen kan vi putsa bort dem. Om missfärgningen däremot färgats in kan en blekning vara lösningen. Blekmedel tar sig nämligen in på djupet i tanden och gör tänderna vita och fina.

Ny metod! Klinikblekning med Plasmalampa från Brilliant Smile

En blekning med plasmaljus påminner om blekning med laser. Blekningsprocessen med plasmalampa tar lite längre tid men är skonsammare mot tänderna. Hela behandlingen utförs vid ett och samma tillfälle.Totalt tar behandlingen ungefär två timmar. Brilliant Smile på klinik är perfekt för dig som vill se resultat snabbt.

Låt Team Wedenmark bli din partner för professionell tandblekning. Vi undersöker och föreslår en metod som passar dina önskemål. Vi avlägsnar såväl inlagrade som ytliga missfärgningar på bästa sätt. Välkommen in och få ett nytt leende!

Vad kostar det?

Varje behandling och patient är unik. Kostnaderna för din behandling utgår från dina önskemål, förväntningar och förutsättningar. Våra utgångspriser finns på sjukvårdsupplysningen sida 1177. Vi erbjuder alltid alla Praktikertjänst delbetalnings system Tandvårdskonto. Mer om Tandvårdskonto på alltomdinatander.se. Välkommen för en konsultation om du undrar över något!

Intresserad av tandblekning? Kontakta oss!

1 + 6 = ?