Vita fläckar på tänderna

Vita fläckar på tänder är inte samma sak som missfärgning. Vita fläckar kan inte blekas bort genom tandblekning.  Tidigare fanns ingen bra behandling som riktade in sig på enbart fläckarna. Vi kunde ta bort de vita fläckarna med kostsamma och omfattande behandlingar. Men det var ungefär som  byta hela väggen eller alla tapeter för en liten kaffefläcks skull.  Idag finns ny teknik som liknar fläckborttagningsmedel, om vi jämför med hushållsprodukter.

Preparatet Icon tar bort fläckar helt utan borrning. Det appliceras bara på själva fläcken. Icon består av ett gel som öppnar upp porerna i tändernas emalj. När porerna är öppna, läggs ett preparat på som tränger in i tanden och tar bort fläckarna. Behandlingen tar max två timmar och innehåller som sagt ingen borrning.

Fläckborttagning helt utan borrning även för yngre

Vi avråder ibland  från kosmetiska tandbehandlingar på yngre patienter. En av orsakerna är att tänderna inte utvecklats färdigt. Dessutom kräver många av behandlingarna en viss mental mognad av patienten. Just denna behandling går utmärkt att genomföra även på yngre.

Tre fördelar med Icon

  • Ingen borrning

  • Snabb behandling

  • Lämplig även för barn

Läs mer om vita fläckar

Om vita fläckar på tänder

Gula och bruna fläckar på tänderna känner alla till.…

Vita fläckar som INTE borstas bort....

/
 ...med Pepsodent. Eller någon annan tandkräm.  Jag…

Kontakta oss! Fråga vad du vill om vita fläckar!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Besvara anti-spamfrågan!