Evy-Ann: Det är roligare att le nu

Image3
leendeMin patient Evy-Ann hade inte ett tandproblem, utan flera. Hon saknade tänder och led av ofrivillig tandpressning, som framkallade sprickor i tänderna.  Hennes mun var torr som en biverkning av mediciner. Det gav i sin tur karies. Ja, Evy-Ann hade många svåra tandproblem i bagaget. Och tog itu med dem i ett enda slag.  

En omfattande tandbehandling

Ewy-foere-2

Evy-Ann före behandlingen

Evy-Anns tänder var så pass förkortade, att det var nödvändigt att bygga upp tänderna från grunden med kronor och broar av porslin. Behandlingen gjordes i två långa behandlingspass på fyra timmar vardera. “Det var jobbigt  att sitta i fyra timmar med öppen mun.“, som Evy-Ann uttryckte det. Evy-Ann  hade redan varit min patient i flera år när hon bestämde sig för att ta itu med alla tandproblem i ett enda slag.  Det är givetvis ett stort beslut. Men Evy-Ann har aldrig ångrat sig. För Evy-Ann  övervägde det goda som blev av resultatet. Så här sa hon efteråt, som ni kan mer läsa om på Evy-Anns sida

“Jag var väldigt tandläkarrädd när jag började där. Men det är jag inte längre. Hon har verkligen kämpat och hjälpt mig på ett underbart sätt. Det har verkligen förändrat mitt liv. Att man kan le, att man kan ha fina tänder i munnen. Mina tänder var nedslitna. Jag har inte så mycket saliv i munnen så det är därför jag har fått dåliga tänder. Också har jag haft nedslitna tänder på grund av att jag gnisslar. Det gör jag inte så mycket nu sedan jag fick större tänder och bra tänder som håller. Jag blev väldigt nöjd med resultatet. Det är roligare att le nu.”

 

 

 

 

 

 

 

Om du har frågor kring detta är du välkommen att höra av dig. Kontakta oss!
Tandläkare Martha Wedenmark vid dörren till tandläkarmottagning

Må Gott!

Martha Wedenmark, tandläkare

P.S. Just nu letar jag efter patienter till ett utbildningsprojekt. Om du funderar på implantat eller behandling med skalfasader, hör av dig till mig. Jag kan erbjuda ett förmånligt pris! Du finner alltid erbjudanden och bra information på Tandläkare Wedenmarks Facebook-grupp! D.S.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar