Gott Nytt 2018 – Här är mina nyårslöften

nyårslöften

leende

Hur blir 2018? Ingen vet givetvis. Men jag utfärdar ändå några nyårslöften till alla gamla och nya patienter. 

Snabbare behandling

Vår avdelning hänger med i tekniken. Vi scannar digitalt och samarbetar med digitalt utrustade tandlab. Och vi blir allt bättre på det. Därför har vi fått ned behandlingstiderna på alla behandlingar, men särskilt för de mer avancerade behandlingarna. Det betyder mindre väntetid för dig som patient, och mindre obekväm tillvaro i väntan på att behandlingen blir klar.

Problemfri borrning

Nu drar Västlänken igång på allvar. Det skall borras över hela Göteborg i flera år framöver. Trafiken i centrala Göteborg kommer att bli lidande. Många arbetsplatser får problem med att få sina anställda till jobbet.  Så blir det inte när jag borrar i mina patienters tänder. När jag håller i borren,  går det på några minuter och smärtan är obefintlig.

Den bästa regleringen

EU och regeringen planerar alltid nya regleringar. Och det gör jag med. Tandregleringar alltså. Det är kanske den behandling som ger den mest grundläggande förbättringen för ett bett. Vår klinik ligger alltid i toppskiktet i Göteborg när det gäller utförda Invisalign-behandlingar. Vi är ensamma om i Göteborg med utmärkelsen Vivera-tandskenor.

Mer solida fasader

“Men bakom den fina fasaden, där hittade man…” Ja, så brukar det heta. Bakom en fin fasad hittar man tydligen alltid något hemskt. Men så är det inte när vi monterar skalfasader på våra patienters tänder. Våra estetiska skalfasader smälter perfekt samman med de naturliga tänderna och blir som en bättre version av dem.

Fler bleka insatser

Vi fortsätter att bleka missfärgade tänder vita, så att leendena lockas fram. Vi utför tandblekning med hjälp av metoder och medel som du inte köpa själv.

martha-portrait-2

Ha ett underbart 2018!

Martha Wedenmark, tandläkare

P.S. Vilka nyårslöften avger du själv? Om det var länge sedan du var hos tandläkaren, så kanske ett bra löfte är att besöka en sådan under 2018.  Tänderna blir tyvärr inte bättre med åren. D.S.

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar