Inman Aligner – en smart estetisk tandvårdslösning

Inman Aligner
Leende!
Det finns verkligt enkla former av estetisk tandvård. Tandblekningar köps på nätet och utförs själv. I bästa fall kan man faktiskt få tag på varuprov och göra det gratis. Vita tänder är det många som vill ha idag. Inte en dag utan en rapport om hur viktigt det är med vita tänder.
Vi tandläkare ser ju helst att blekningen utförs hos oss. Det är nämligen inte helt ofarligt att bleka själv. Och det händer titt som tätt att patienter får tag på värdelösa preparat som inte bleker alls.  Men, det är faktiskt inte alla som känner att de behöver detta. Sedan har vi verkligt omfattande estetiska behandlingar. Det är då vi ”renoverar” hela munnen och kanske kombinerar behandlingar som blekning med skalfasader och ett och annat singelimplantat. Sådana behandlingar kanske man bara gör en gång i livet. Kanske måste man gå flera gånger. Det är långt ifrån alla som behöver sådana behandlingar.

Inman Aligner – den snabba smidiga lösningen

Inman Aligner utgör kanske ett mellanting. Det är en smart estetisk lösning som är relativt billig och som i princip sköter sig själv. Den gör vad den skall snabbare än de äldre modellerna. Om du har lätt eller måttligt trångställda eller utåttippade framtänder kan du vara en lämplig kandidat för behandling med Inman Aligner.  En Inman Aligner rätar alltså tänder, oftast de fyra övre framtänderna. Man kan räta de främre undre också men det tar lite längre tid. De fyra övre är ju tänderna som syns tydligast på en människa.

Gör som Mr Mission Impossible och Ugly Betty

En Inman Aligner är lätt att ta av. Man kan ha den på natten utan att någon behöver se den. Den syns förresten inte särskilt mycket även om man bär den på dagen. I början fick den faktiskt smeknamnet ”invisible” – osynlig.  Om du lever ett hektiskt liv och samtidigt är mån om ditt utseende, likt Tom Cruise eller Tv-stjärnan America Ferrera (känd från TV-serien ”Ugly Betty”) så testa Inman Aligner. Nästan alla kan ha en, men det krävs en certifierad Inman Aligner-tandläkare för att avgöra lämpligheten i varje individuellt fall. Själv är jag Inman Aligner certifierad sedan länge och har varit med om många fall där patienter blivit mycket nöjda.

Det bästa min patient gjort

Jag minns särskilt en patient som sade: “Detta är det bästa jag gjort för mitt självförtroende då jag grubblat på mitt utseende så länge”. Det gick så mycket fortare än jag hade förväntat mig”. Det var idel glada skratt under tiden jag behandlade. Denna patient upplevde det som otrolig service med att jag gick att nå på mobilen om något skulle hända över helgen. Nu gick inget fel, men tryggheten var tydligen bra att ha.

Tandläkare Martha Wedenmark vid dörren till tandläkarmottagning

Må Gott!

Martha Wedenmark, tandläkare