Låt kändisarna visa vägen till finare tänder!

wedenmark-celeb-smile
leende Jag hoppas ni sett det fantastiska bildspelet som den engelska tidningen Daily Express publicerade.  Jag har redan haft det på min Facebook, men det tål att diskuteras. Tidningen kallar det lite lustigt för ”The Most Chocking Celebrity Teeth Transformations in Showbiz revealed”. Själv tycker jag att bilderna är chockerande bra! 

Nej, jag förstår inte formuleringen ”Most Chocking” – de mest chockerande. Men det kanske är ett slanguttryck som engelsmännen förstår bättre. Som tandläkare tycker jag förvandlingarna är fantastiska. Och om det är något kändisar är till för, så är det att sprida glädje. Titta på Miley Cyrus och Tom Cruise fantastiska leenden. Om du blir glad av att se dem eller någon annan kändis, se då till att ge ett leende tillbaka. Mitt budskap är: Du behöver inte tillhöra kändisarna för att ta del av kändisarnas behandlingar.

Kosmetisk tandvård a la Shane MacGowan.

Låt oss börja i rätt ände. På 1980-talet!  Jag minns när det härligt, galna irländska bandet The Pogues kom, med sångaren Shane MacGowan. Som ni kanske minns – och som syns på bildspelet –  saknade han flera tänder i ”den estetiska zonen”. Det är de tänder man ler med. Jag misstänker att hans fula tänder kanske var en del av hans image. Popvärlden är full av tokigheter. Som galen kändis kanske man kan härda ut livet med sådana tänder. Eller kanske jag skulle säga utan dem? MacGowan var känd för att dricka en del, något som även skadar  tänderna.  Tydligen har han blivit klokare med åren. Hans tänder av idag ser riktigt fina ut.

Kosmetisk tandvård a la Kylie Minogue

Fler kända personer har blekt tänderna. Särskilt den utsatta hörntanden – tredje tanden från mitten. Det är den tanden som liknar en huggtand. Den missfärgas ofta, vare sig du är Kylie Minogue eller den du är. Vi kan erbjuda flera olika varianter av tandblekning.

Kosmetisk tandvård a la Cheryl Fernandez-Versini

Vi har pratat mycket om mindre omfattande tandregleringar här på Marthas Blogg. Av allt att döma har Cheryl Fernandez-Versini utfört en sådan, kanske uppbackad med några skalfasader. Tandreglering med Invisalign är något som vi är bra på här hos Team Wedenmark. Vi kan både vanlig Invisalign och den smidiga Invisalign Lite.  Kontakta oss gärna och fråga om behandlingen!

Men varje patient är unik och har unika krav och förutsättningar. Tandläkarens uppgift är att vara flexibel och erbjuda lösningar åt alla.  Du kanske lever ett annorlunda liv än George Clooney. Men ur tandläkarens synvinkel kanske det finns beröringspunkter. Så om du ser en kändis, med en uppsättning tänder du vill ha: Hör av dig till oss. Det mesta går att ordna.

martha-portrait-2

Må Gott!

Martha Wedenmark, tandläkare

P. S. Bildspelet går att beskåda på tidningen Daily Express webbsida. D. S.

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar