Möt även våren 2016 med ett leende

leende
leendeMånga anser att januari och februari är de värsta månaderna i Sverige, med mörker, kyla och uselt väder. Så kanske det är. Men det kommer en vår i år också. Och när den kommer vill man kunna le sitt bästa leende. 

Full fart på gymmet

Så här års är gym och träningsanläggningar fulla av människor som vill komma i form. Man har lagt på sig över julen och sedan kanske i ett svagt ögonblick, ingått ett NYÅRSLÖFTE! Eller så kanske någon välmenande vän givit ett gymkort i julklapp.  Det blir mycket av “Jag skall bli smal till sommaren”, “Jag skall se bättre ut.” och “Jag skall äta bättre.” Tydligen är det många som ger upp och går över till en ny taktik: Gå i ide. Nu blir det istället mycket av “Varför ge sig ut i kylan och mörkret, när man kan ladda upp med lite gott käk och mysa hemma? Man tänder levande ljus, spelar skön musik, läser en god bok, ser lite bra film och lägger sig i tid.

girl-in-black-clothes-balancing

Möt våren med ett leende

Vare sig du svettas på gymmet eller mysar i hemmet, så kan jag försäkra dig: Det blir alltid en ny vår tills slut. Och på våren vill man vara ute. Jag säger inte att man inte skall träna på vintern, men jag säger att allting blir desto roligare och lättare när solen tittar fram. Men det jag framför allt säger är: Möt våren med leende! När våren kommer exploderar det sociala livet. Så varför inte börja arbeta på ditt leende redan nu? Nu på vintern är det kanske egalt, när vi alla drar halsdukar över ansiktet. Men på sommaren vill man le och leva utan att dölja tänderna  Minns ni hur det är varje år i början på våren? Så fort solen tittar fram, fylls uteserveringarna med kunder. Det är rusning till varje utomhusaktivitet.

Ta fram ditt leende redan idag

Om du startar en tandreglering nu i vinter, kommer du att se ett tydligt resultat redan på försommaren. Så pass effektiva är den nya generationens tandreglerare. Vi har tidigare berättat om min patient Mimmi som rätade sina tänder över sommaren. Om det fattas tänder, satsa på att ersätta med implantat. Om en tand är skadad, nedsliten eller om tänder sitter för glest, fråga mig om en behandling med composite.  Se hur fint det kan bli, som hos min patient Jessica ! Och om dina tänder behöver en bättre färgnyans, satsa på en blekning.

Tandläkare Martha Wedenmark vid dörren till tandläkarmottagning

Må Gott!

Martha Wedenmark, tandläkare

P.S. Jag letar fortfarande efter patienter till ett utbildningsprojekt. Om du funderar på implantat eller behandling med skalfasader, hör av dig till mig. Jag kan erbjuda ett förmånligt pris! Du finner alltid erbjudanden och bra information på Tandläkare Wedenmarks Facebook-grupp! Bilden på gymtjejen togs av Jan Willem Geertsma D.S.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar