Student 2015 med starka tänder

Student 2015

Studentsäsongen är här. Tandläkare Wedenmark överlämnar en bukett – och erbjuder specialrabatt!

leendeStudentsäsongen är i full gång. Ingen i centrala Göteborg kan undgå att höra dem. Jag blir alltid på gott humör jag när hör de glada tillropen från lastbilsflaken. Flickorna i sina fina vita klänningar och pojkarna i stiliga kostymer. Det är leenden i mängder och det vill vi så klart uppmärksamma.

Vi här på tandläkare Wedenmark erbjuder en särskild Student 2015 rabatt på polering och tandstensbehandling för 458 kr. Erbjudandet gäller fram till september 2015.  (Tar ni inte detta erbjudande, kan det bli underkänt när tänderna skall redovisas i munnens nationella prov: tandläkarundersökningen.)

Utbilda tänderna under sommaren

z0xd7mem9fjgcu1a2aiuDe flesta studenter ser fram mot ett härligt sommarlov. Sommaren är en bra tid  att tandreglera. När man tar på en tandställning utförs jobbet passivt under tiden man gör annat. Man kan faktiskt säga att tandställningen utbildar tänderna i att stå rakt. Vi erbjuder flera typer av  tandställningar som ställer om tänder snabbt och smidigt,  såsom InvisalignIncognito, Inman Aligner , Clearaligner  och Six Month Smiles

Skumpande skumpa inte tandbra

Men låt oss gå till tillbaka till lastbils-studenterna för ett ögonblick. Utan att hälla smolk i bägaren vill jag varna för vanan att halsa champagne-liknande drycker på lastbilsflak.  Mousserande vitt vin – hur gott det än smakar – är både sött, surt och frätande. Det är inte bra för tänderna. Och om man håller flaskor mot munnen på den skumpande lastbilen riskerar man att slå ut framtänderna.

Lär för livet med tandläkaren

Kanske vill ni studenter, som idag festar och är glada på flaken, om ett litet tag komma upp till mig på Berzeliigatan i Göteborg. Många har redan gjort det! Låt mig berätta vad jag kan göra. Tänderna är ju, liksom studentbetyget, något man har med sig hela livet. Ett gediget samarbete med en tandläkare är en bra start på livet.  Vi har inga trista scheman. Det är klart, det blir ju närvarokontroll, men du bokar själv när du vill komma. Förhoppningvis blir det ingen hål-timme när du kommer, om du förstår vitsen.

Tandläkare Martha Wedenmark vid dörren till tandläkarmottagning

Må Gott!

Martha Wedenmark, tandläkare

P.S. Som tandläkare  tar man aldrig riktigt sin sista examen. Tandvården  –  och särskilt den estetiska tandvården – går hela tiden  framåt. Därför får man räkna med att sitta på skolbänken några veckor varje år. Ibland hos de svenska estetiskt inriktade tandläkarnas organisation  SACD  , inbland hos AACD i USA och ibland hos Dawson Academy i England. Slutbetyget för en tandläkare, är när patienten får sitt leende tillbaka. D.S.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera