Jessica idag

Har i många år dolt mina tänder genom att hålla för munnen när jag skrattat och undvikit att le! Fick slag på mina tänder som barn vilket gett mig missbildade emaljer på framtänderna som visar sig som gula fläckar. Alla mina tänder har gått i gul ton vilket gett mig dålig självkänsla. Efter att ha gått till Tandläkare Martha Wedenmark kan jag ÄNTLIGEN le utan att dölja mina tänder! Nu ler jag på foton och älskar mitt leende  Tusen tack Martha (och vi är ännu inte klara) och jag är redan mer än nöjd!! Livet känns helt underbart och jag bara njuter!! TACK!! Jag rekommenderar dig varmt till alla jag känner…

Kraaaam

Jessica 

Jessica Asp KarlssonGöteborg

Ja, jag var ju hos er häromdan.. och den sköna känslan sitter i än! Vilken upplevelse! Inredningen var ju fantastiskt lyxig och vacker. Men som ni, Martha och Susanne, tog hand om mig denna tråkiga kalla morgonen.. det var helt underbart! TACK!

Piret SundgrenGöteborg
Om man vill känna sig trygg och personligt ompysslad så ska man gå till Martha
Lena LindgrenGöteborg

Martha kan rekommenderas på det varmaste, med sina fantastiska sköterskor.

Anders IvarssonGöteborg

Jag kan varmt rekommendera Martha Wedenmark och hennes team. De är mycket professionella och har kunskap och ett starkt engagemang utöver det vanliga. Martha har också en mycket utvecklad känsla för estetik och samarbetar med fantastiskt duktiga tandtekniker.

Ni är i trygga händer hos Martha och hennes team :)

Rebecca TernanderGöteborg