Team Wedenmarks tjänster: du ser skillnaden i förväg

Team Wedenmark arbetar efter SACD-modellen. Det betyder för dig som patient att du får det mest förutsägbara resultat som finns att tillgå inom tandvården idag. Den egentliga behandlingen startar först sedan slutresultatet presenterats för patienten och godkänts. En annan aspekt är grundlighet. Estetik och etik hör intimt samma. Därför utför vi inte ”Quick-fix” enligt devisen ”nya tapeter på murkna väggar”.

Tre steg mot ett förutsägbart resultat

Steg 1

Fullständig undersökning med anamnes och patientens önskemål. Vi gör modeller av de befintliga tänderna samt fotograferar en bildserie på hur patienten ser ut idag.

Steg 2

Modell av tänder som tas fram av tandteknikerPatienten får se sina “nya” uppvaxade prototyper till tänder. Patienten kan i vissa fall få se sig själv på bild med sina nya tänder gjorda efter önskemål. Dessa uppvaxningar medger ofta för patienten att prova de nya tänderna utanpå de egna en kortare tid. På så vis känner patienten om dessa motsvarar önskemålet. Här är patienten i högsta grad delaktig med synpunkter och kommentarer.När såväl patient och tandläkare är nöjda med det nya utseendet startar behandlingen. Och den behandlingen blir inte en överraskning eftersom slutresultatet redan är förutbestämt.

Steg 3

Först nu börjar behandlingen – och slutförs.

Vad kostar behandlingarna?

Det är svårt, för att inte omöjligt att sätta en standardtaxa på tandvårdsarbeten. Som tandläkare vill man gärna utföra en undersökning för att först och främst fastställa vilken behandling som är den rätta. Därefter, vad den kan komma att kosta. Men, enligt rekommendationer från svenska myndigheter bör alla tandläkare publicera sina priser hos sjukvårdsupplysningen 1177.  Så om du klickar på länken finner du alla mina priser. När du anlitar oss har rätt att ansöka om Tandvårdskonto hos Praktikertjänst. Det kan vara ett bra alternativ om du vill dela upp behandlingarna.

Blogginlägg: Därför är det svårt att ge priser på tandvård

Lathund om Tandvårdstaxa från Praktikertjänst

Länge sedan du var hos tandläkaren?

För många av oss blir det inte av att gå till tandläkaren. Ett litet tag växer snart till flera år. Men givetvis upphör inte tändernas förslitning för det. Därför erbjuder vi en särskild Kom i Kapp Konsultation som inkluderar fyra röntgenbilder på CD-ROM. Den ger dig en sann bild av din tänders status. Pris: 500 kr inkl moms.

Specialpris för studenter

Tyvärr slutar många unga människor att kolla upp sina tänder efter att den allmänna tandvården slutar sända sina kallelser när man fyllt 18. Vi vet att många studenter ofrivilligt inleder en trist vana av försummelse.
Team Wedenmarks Konsultation för studenter inkluderar fyra röntgenbilder för specialpriset 300 kr inkl moms. Det är ett bra sätt att checka dina tänders status.

Gilla oss på Facebook! Där hittar våra erbjudanden och du kan chatta med Martha Wedenmark!