Välkommen till vår mottagning

martha-portratt-mottagning

År 2013 såg vår nya klinik dagens ljus. Efter 25 år på Berzeligatan  var det kanske  dags för en make over även för oss. Vi satsade på en ljus och öppen lösning i våra nya mottagning. Besökaren skulle få ett stiligt och professionellt intryck, men ändå känna sig trygg och personligt omhändertagen.  Nu kan vi summera resultatet i bilder.

Öppen planlösning och lägre ljudnivå

Den öppna planlösningen upplevs rogivande. Man blir glad, säger många patienter. Vi som arbetar känner att det är lugnare på kliniken då flödena och ljudnivån är bättre i de nya lokalerna.  Många detaljer är kanske inte så lätta att sätta fingret på för en patient. Förr kunde vi inte  röra oss fritt mellan de olika rummen i vår mottagning utan att smälla dörrar. Det kan vi nu och det känns mindre stressande för alla. Med öppna planlösningar hör patienterna att  personalen är i närheten. Man slipper den känslan av att vara inspärrad.

Patienten ser och hör oss

En annan detalj:tandläkarstolarna är placerade så att patienten alltid ser mig komma, istället för smyga på bakifrån. Öppenhet är nyckelordet, kollegor och patienter har berömt oss och vi själva har arbetat in oss.  Arbetet har blivit lättare. Vi är stolta över vår mottagning.

Vad tycker du själv? Du är välkommen in på ett besök.