Tandreglera – le bättre i sommar

leende Köp nu – betala sen! Så ser det ofta ut i reklamen för bilar, diskmaskiner och andra sällanköpsvaror. Jag har ett litet bättre erbjudande. Börja tandreglera nu, möt sommaren med ett nytt leende.

 

Januari och februari tycks inte vara många människors favoritmånader. Vädret är mörkt och trist, pengarna är slut och influensan sveper in och skapar en enorm sjukfrånvaro – känd som VAB-ruari. När dagarna blir ljusare, slår det fel hos en del. De blir tröttare när de borde bli piggare. Andra får energi av ljuset och blir överpigga.

Börja nu, se resultatet i sommar

Och när ljuset och värmen verkligen slår igenom, börjar många tänka på att “komma i form”. Men då har somliga andra varit igång och tränat hela vintern. Ungefär är det med tandreglering. Om du börjar idag har du ett nytt leende i sommar.

Moderna tandreglerare

Moderna komfortabla avtagbara tandreglerare som Invisalign och Inman Aligner reglerar tänderna snabbare än vad som tidigare var möjligt. Om tandställningen får sitta inne 14-20 timmar per dygn hamnar tänderna i rätt läge efter 8-12 veckor. Mimmi, en av mina patienter utförde sin tandreglering över sommaren.  

Tandreglering är bra för tänderna

Tänder som trängs ur sin idealposition utsätts för större slitage och riskerar att få fler hål. Dessutom rubbas tänderna rörelsemönster så att bettfunktionen störs. Resultatet kan bli huvudvärk, smärta i tuggmuskler, käkled och ansikte. Därför är tandreglering mer än ett rent estetiskt ingrepp. Tandreglering gör nytta för tänderna.

Tandläkare Martha Wedenmark vid dörren till tandläkarmottagning

Må Gott!

Martha Wedenmark, tandläkare

P.S. Söker fortfarande frivilliga till mitt utbildningsprojekt. Om du funderar på implantat eller behandling med skalfasader, hör av dig till mig. Jag kan erbjuda ett förmånligt pris! Du finner alltid erbjudanden och bra information på Tandläkare Wedenmarks Facebook-grupp.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar