Vår-drive för vackrare tänder – Invisalign Lite-behandling till specialpris

invisalign-retainer
leende
Missnöjd med en eller ett par sneda tänder?  Funderar du på tandreglering?  Nu har du chansen att få Invisalign Lite  – en av tandvårdens mest smarta behandlingar – till marknadens lägsta pris. 

Tandreglering är viktigt. Men många drar sig för att tandreglera, eftersom behandlingen kan uppfattats som lång och krävande. För att tillgodose detta önskemål, skapades Invisalign Lite. Invisalign Lite är den moderna osynliga tandställningen för mindre regleringar.  Den arbetar med samma teknik som traditionell Invisalign. Skillnaden är att Invisalign Lite använder färre skenor under en kortare behandlingstid. Invisalign Lite korrigerar mindre utmärkande trångställningar eller trångställningar som är begränsade till två-tre tänder i munnen. Man kan också använda Invisalign Lite som en förberedelse för skalfasader. Om du har en eller två lätt sneda framtänder, kan Invisalign Lite vara ett gott alternativ.

Tandläkare Wedenmarks Vår-drive 2017

Nu erbjuder Tandläkare Wedenmark en behandling med Invisalign Lite till kraftigt rabatterat pris: 33 – 40 procent  under normalpris. Villkoret är att du – om du vinner – berättar om din behandling här på www.tandlakarewedenmark.se. Vi har tidigare haft liknande erbjudanden. En av dem som nappade var Jessika. Läs om hennes berättelse här.

Observera att Invisalign Lite-behandlingen inte går att utföra på alla. En undersökning eller en konsultation är ett krav för att avgöra om du är lämplig. Det exakta priset är också svårt att fastställa eftersom varje behandling är individuell. Men du får ändå  den utlovade rabatten på det pris som du skulle betalat. 

Låter detta intressant?  Skicka ett mail eller ett vanligt brev och berätta om dig själv! 

martha-portrait-2

Må Gott!

Martha Wedenmark, tandläkare

Är Invisalign något för dig?

Invisalign är – kan man säga –  en moderniserad tandställning. De tidigare generationerna av tandställningar – som fortfrande används – sitter fast permanent. De skruvas åt för att justera tänderna. De kan justera alla tänder, eller inga. De är bra, men sätter ett tydligt spår i patientens utseende. Invisalign är först och främst nästan omöjlig att upptäcka. Den har ingen eller väldigt liten påverkan på utseendet. Invisalign arbetar med en serie gjutna genomskinliga tandskenor. Skenorna är specialgjutna enbart för patienten. När behandlingen börjar får patienten sex till tolv  skenor som byts ut efter hand. Med Invisalign kan man välja att inte reglera vissa tänder som redan sitter bra.  Läs mer om Invisalign

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar