Allmän tandvård

Först och sist är vi tandläkare. Vi lagar dina hål snabbt effektivt. Våra tandhygienister är professionella och uppdaterade på de senaste teknikerna.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder ett brett utbud av de bästa estetiska och kosmetiska tandvårdsbehandlingarna. Anlita oss för skalfasader och för professionellt utförda tandblekningar. Vi åtgärdar missfärgningar, mellanrum, ojämnheter, fula fyllningar, och mycket, mycket annat.

Förebyggande tandvård

Kanske är detta den viktigaste delen för din mun och dina tänder. Vi tar emot alla över 19 och hoppas kunna inleda ett gott samarbete. Många har idag uppmärksammat sambandet mellan tandlossning och hjärtbesvär samt diabetes och tandlossning. Därför är tandvård något man skall ta på allvar. En god relation till en tandläkare är en väg mot ett sundare liv.

Specialbehandlingar

Med ett brett spektrum av specialkompetenser i vårt register, kan vi ombesörja även sällsynta och omfattande tand- och munhälsobehandlingar. Vi utför laserbehandlingartandreglering med Inman Aligner avancerad ortodonti och montering av tandimplantat. Studenter! Vi erbjuder studentundersökning med polering samt fyra röntgenbilder för 300 kr med erhållet tandvårdstöd.