Upplever du att ditt bett är lappat, nedslitet och i behov av en ”helrenovering”?

Man öppnar kapsyl med tänder

Du kanske varit med om olyckor, fått tänder förstörda av mediciner eller bara av allmän nedslitning. Ofrivillig tandpressning i sömnen är idag en stor bov för tandhälsan. Du kanske satsat på akut tandvård och med tiden fått en mun full av fula och trasiga tillfälliga lagningar. Då kan du behöva Advanced Dental Care. 

En investering i livskvalitet

Munnen och tänderna använder vi varje sekund, när vi andas, när vi äter, när vi pratar och när vi signalerar med kroppsspråket till våra med människor. Om det gör ont att äta, om det isar i tänderna titt som tätt eller om man skäms för sitt leende, så har man helt enkelt sämre livskvalitet. Därför är en investering i ett fungerande och vackert bett både en kroppslig och själslig förbättring. Att göra en generell upprustning av tänder och  mun som är slitna både här och där kallas ibland för Advanced Dental Care

Tandläkare Wedenmark har kompetensen för Advanced Dental Care

Tandläkare Wedenmark genomför omfattande bettbehandlingar med tandimplantat, skalfasader, porslinskronor, blekning och tandreglering – var för sig eller i kombination. Tandläkare Wedenmark har kunskapen, erfarenheten och den all den moderna teknologi som krävs  för att åtgärda även ”hopplösa” fall.